Vel ankommet til New York

Lørdag d. 9. september 2023 

Teksten på bilen som hentede os i New Jersey

Endelig kom vi afsted......vi var selvfølgelig godt forsinket.


Kun 3 timer foresinket 😒

Vel ankommet til New Jersey,  fik vi fundet vores bagage og ringet til den Carservice som vi havde bestilt hjemmefra. Vi stod nu og ventede på rette sted på at vores bil skulle komme.

Men der var godt nok tryk på og vi spejdede et godt stykke tid efter bilen. Vi måtte da lige ringe en ekstra gang og spørge hvor den var, men de sagde der var kø for at komme ind til lufthavnen. 

At der var tryk på, det oplevede vi da også, da politien måtte komme i et par vogne med fuldt horn og megafon og bede folk i biler flytte sig, da de ikke måtte holde der. Lidt mere voldsomt end hjemme - her over mener de det virkelig. FLYT JER !!!!


Nå, bilen kom og vi satte os til rette og turen ind til Manhattan startede. Det var jo mørkt, så vi fik lige lyset fra skylinen foran os. Flot og overvældende som altid.

Det havde regnet over på New York City siden og det var lørdag aften. Der var virkelig tryk på da vi skulle igennem alle gaderne. Folk var på vej ud for at spise og på vej hjem fra job, så det gik ret langsomt.
.....og vi var hunde sultne.

Fremme ved hotellet, Hyatt Place på 52 West 36 th. Street, Midtown Manhattan.
Vi havde bestilt værelser med udsigt til Empire State Building.

Op med elvatoren til 24. etage. Sabina og Daniel fik værelse på 23. etage.
Jeg smed kufferten på sengen og skynte mig hen til vinduet.....jeg kunne ikke se Empire .......
ind til at jeg kiggede op....wauuuu, der stod den jo LIGE UDEN FOR VINDUET, så nakken skulle tilbage for at kigge op på den. Hold da nu op - value for  money må jeg sige.


Sulten tog over, samtidig med at vi var trætte. Så ud på gaden for at finde noget mad. 
Vi fandt en lille slunken mexikansk restaurant lige rundt om hjørnet. Ikke imponerende, men det behøvede vi heller ikke. Vi skulle bare have noget at spise og så op i seng, så vi var klar og friske til i morgen. 
Vi rundede dog lige tagterassen inden sengen.
Fed fed udsigt og med lyden fra New York City.


Med mad i maven bliver det godnat herfra. Vi har lagt os i en dejligt stor seng med knitrende hvidt sengetøj. Det bliver godt med en god nats søvn.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar